trešdiena, 2009. gada 1. aprīlis

Jaunās bērnu mēbeles

Tuvojoties saulainajam pavasarim, ienesam spodru noskaņu bērnistabā. Ja jāizvēlas skaistas, bez liekiem greznumiem, cakām un kruzuļiem, gaumīgas zīdaiņu mēbes, tad Beļģu ražotājs QUAX ir īstais. Pasteļtoņi ar romantiskiem nosaukumiem, "mēness ēnas" krāsa , "piena" vai "duna" rosona mierīgu atmosfēru istabā, kurā tik svarīga ir harmonija mazulim ar vecākiem. Dabīga materiāla tekstilizstrādājumi gultiņām, vanniņa te pat pie pārtinamā galdiņa, kas aprīkots ar kastītēm un maigiem pārvalciņiem. Aksesuāri, kas kalpo arī kā rotaļu paklājiņš uz kura pavadīt tik svarīgās "pieskārienu" rotaļas un masāžas.

Daļu no mājas lapā piedāvāts produkcijas var aplūkot Xcelsior, Kalnciema ielā 37, un mēs palīdzēsim Jums izvēlēties nepieciešamo, kāroto lieltu gaidītajam mazulim, vai lielākam bērniņam. Gultu un skapju piedāvājums pat līdz pusaudžu vecumam, jo gultā gulēt ir pareizāk, nekā uz saliekama dīvāna.

Interesanta ir Vitra pieeja, bērnu istabas aktratīvai iekātrošanai. Slavenais Pantona krēsls ir radīts bērniem piemērotā izmērā un dizaineru Eamsu Zilonītis košās krāsās būs kā mīļākais krēsliņš un rotaļu biedrs daudziem bērniem, jau no pirmajiem soļiem.
H.Jongeriusa ir radījusi atraktīvu galdu ar mazu kartona atvilktnīti flomasteriem un virpotiem caurumiņiem to novietošanai galda virsmā, lai neripo lejā ;)